Професионална абонаментна и почасова компютърна поддръжка

 

Развитието на технологиите направи компютърната поддръжка от решаващо значение за успеха на всяка фирма. Независимо от дейността на бизнеса Ви, той се нуждае от работеща компютърна техника, а това може да се гарантира само с добра компютърна поддръжка и профилактика.

Услугата компютърна поддръжка Ви предоставя възможност да получите бърза и адекватна реакция от нашия екип.

 

   Нашите услуги:

 

 

   Не чакайте компютърните Ви системи да спрат

Ако някога сте имали компютърни проблеми, дори нещо толкова просто като прекъсване на Интернет връзката или локалната мрежа, може да доведе до спиране на целия бизнес процес. Когато това се случи, вие се нуждаете от помощ БЪРЗО.

Компютърните специалисти на ИВЕКС БГ СЪРВИЗ осигуряват стабилна и оптимална работа на компютрите в офиса Ви. Получавате бърза и професионална помощ при възникнали проблеми, отдалечено администриране, архивиране на информацията, защита на данните от нежелан достъп. По всяко време разчитате на компютърен специалист, който да отговори на въпросите Ви и да разреши даден проблем дистанционно(чрез софтуер за отдалечен достъп) или на място в офиса Ви.

Наемането на компютърен специалист на пълен работен ден често е не-рентабилно, а необходимостта от компютърна поддръжка е безспорна. Затова сключването на договор за компютърна поддръжка с нас е изгоден вариант, със значително по-малки разходи и в същото време професионални и навременни услуги.

Цената за абонаментна компютърна поддръжка се определя от услугите, които желаете да използвате и се договаря на работна среща. Залагаме на индивидуален подход при работата с всяка отделна фирма и предлагаме абонаментна поддръжка съобразена с Вашите потребности, бюджет и работно време. Фирмата гарантира на клиентите си надеждност, професионализъм и конфиденциалност при поддръжката на информационните системи.