Проектиране и изграждане на компютърни мрежи

 

ИВЕКС БГ СЪРВИЗ е специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи и мрежови решения, доставка на оборудване за различни по мащаб и предназначение компютърни мрежи за офиси, административни сгради, хотелски комплекси, търговски центрове и др.

В днешният свят на комуникации е немислимо използването на компютри в една фирма, без те да са свързани помежду си в компютърна мрежа. В свят на глобализация на комуникациите все повече се приближаваме до момента в който всяко едно устройство ще бъде включено в някаква мрежа, за да може да си комуникира с други устройства. Локалната мрежа позволява използването на централизирана информационна система, което улеснява комуникацията и повишава ефективността на служителите.

Нашият екип ще Ви консултира по въпросите за изграждане на компютърната мрежа от която имате нужда, без значение дали тя ще свързва 2 или 200 устройства, дали ще бъде локална кабелна мрежа, безжична (WIFI)  или виртуална частна мрежа (VPN). Ние ще се погрижим да получите перфектен краен резултат. Използваме и предлагаме на своите клиенти, само и единствено продукти от доказани производители на IT пазара, не правим компромис в качеството на работа, както и в качеството на извършваните от нас услуги ! Професионално изградената мрежа, с качествени хардуер и софтуер има по-дълъг експлоатационен период и много по-малко дефекти, следователно и по-малко проблеми.

 

Ето и по-конкретно дейностите които извършваме:
  • Консултация на място при клиента и оглед
  • Проектиране на мрежите според нуждите на клиента
  • Доставка на мрежово оборудване – кабелни, безжични, оптични и др. устройства
  • Изграждане на кабелна мрежа, структурно окабеляване
  • Инсталация и конфигуриране на мрежово оборудване
  • Конфигуриране на клиентски устройства
  • Поддръжка и администриране на компютърни мрежи